Ομιλία-Παρέμβαση του Χ.Σπίρτζη στην εκδήλωση μνήμης στον Ωρωπό

Στην εκδήλωση που διοργάνωσε η ΟΜ Ωρωπού και η ΝΕ Ανατολικής Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ στις Παλαιές Φυλακές Ωρωπού με θέμα: «Και συ λαέ βασανισμένε μην ξεχνάς τον Ωρωπό», παραβρέθηκε μεταξύ άλλων και ο γιός του αγωνιστή της Αριστεράς Γρηγόρη Λαμπράκη.

Κεντρικοί Οεντρικοί ομιλητές ήταν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Κώστας Αρβανίτης και Γιάννης Μουζάλας καθώς και ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Μανιός.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΜΙΛΙΑ-ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΧΡΗΣΤΟΥ ΣΠΙΡΤΖΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ: “ΚΙ ΕΣΥ ΛΑΕ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΕ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΤΟΝ ΩΡΩΠΟ”

Στην εκδήλωση τιμής και μνήμης που διοργάνωσε η ΟΜ Ωρωπού και η ΝΕ Ανατολικής Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ στις Παλαιές Φυλακές Ωρωπού με θέμα: «Και συ λαέ βασανισμένε μην ξεχνάς τον Ωρωπό», παραβρέθηκε και τοποθετήθηκε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης.

Κεντρικοί ομιλητές στην εκδήλωση ήταν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές, Κώστας Αρβανίτης και Γιάννης Μουζάλας και ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Μανιός.

Με βασικό θέμα: “Από την κλεμμένη Άνοιξη του `67 και την επιβολή της δικτατορίας, 52 χρόνια μετά στην μεγάλη προοδευτική συμμαχία σε Ελλάδα και Ευρώπη, ενάντια στην ακροδεξιά και τον φασισμό”.

Η αναφορά του κ. Σπίρτζη στο αγωνιστή της αριστεράς Γρηγόρη Λαμπράκη, αλλά και η παρουσία του γιού του στην εκδήλωση ήταν από τις πιο συναισθηματικά φορτισμένες στιγμές για όλους τους παρευρισκόμενους.

Το ρόλο της Αριστεράς , της προοδευτικής συμμαχίας με πράσινους και ευρωπαίους σοσιαλιστές απέναντι στο νεοφιλελευθερισμό και την ακροδεξιά, στις επερχόμενες ευρωεκλογές υπογράμμισε με έμφαση ο κ. Σπίρτζης.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ