Ο Δ.Ζαμάνης καταγγέλει την αντιπολίτευση για την καταψήφιση εισηγήσεων για την καθαριότητα

Αφορά στη διενέργεια προμήθειας υπηρεσίας για την αποκομιδή της ανακύκλωσης καθώς και την προμήθεια υπηρεσίας για την αποκομιδή ογκωδών αντικειμένων και αδρανών υλικών.

“Στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους δημότες και προκειμένου να επιτύχουμε την καλύτερη αποκομιδή των απορριμμάτων, εισηγηθήκαμε τη διενέργεια (με ανοιχτό διαγωνισμό) προμήθειας υπηρεσίας για την αποκομιδή της ανακύκλωσης.

Η υπερψήφιση της εισήγησης θα είχε ως αποτέλεσμα τη σημαντική βελτίωση συνολικά, της αποκομιδής των απορριμμάτων που – λόγω της μεγάλης μείωσης του αριθμού των εργαζομένων του Δήμου, παρά τις προσπάθειες που καταβάλλονται – δεν μπορεί να λειτουργήσει ολοκληρωμένα. Η υπερψήφισή της, θα επέλυε τα προβλήματα που υπάρχουν και μάλιστα με χαμηλότερο κόστος και χωρίς καμία επίπτωση στους εργαζόμενους.

Για άλλη μια φορά ως διοίκηση του Δήμου, σεβόμενοι τις ανάγκες των δημοτών μας, δρομολογήσαμε τις απαραίτητες ενέργειες και διαδικασίες ώστε όλοι να απολαμβάνουμε καλύτερες υπηρεσίες, μία αναβαθμισμένη καθημερινότητα και ένα πιο καθαρό, πιο όμορφο, πιο ανθρώπινο περιβάλλον.

Δυστυχώς, οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης λειτουργώντας εντελώς ανεύθυνα, καταψήφισαν την πρότασή μας για μικροπολιτικούς λόγους, αρνούμενοι να έχουν οι δημότες μας καλύτερες υπηρεσίες καθαριότητας. Καταψήφισαν, επίσης και την εισήγησή μας για προμήθεια υπηρεσίας για την αποκομιδή ογκωδών αντικειμένων και αδρανών υλικών.

Καταγγέλλω τη στάση τους αυτή, που δεν άφησε να υλοποιηθούν οι μοναδικές, εφικτές και άμεσες λύσεις που υπάρχουν για να έχουν οι κάτοικοι του Δήμου μας τις υπηρεσίες που τους αξίζουν.

Ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του.

Διονύσης Ζαμάνης”

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ