Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΜΠΑΝΙΚΑΣ δηλώνει δυναμικά “ΠΑΡΩΝ” για τη Δημοτική Ενότητα Αγίου Στεφάνου

“Οφείλουμε να συνδιαμορφώσουμε τις εξελίξεις, να καθορίσουμε το μέλλον μας όχι από την ασφάλεια του σπιτιού μας, αλλά μπαίνοντας γερά στη μάχη με τα προβλήματα της περιοχής μας” αναφέρει μεταξύ άλλων σε επιστολή που έστειλε στο edionysos.gr.

Αγαπητοί φίλοι και φίλες, συμπολίτες/τισες της Δ.Κ. ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ, του Δήμου ΔΙΟΝΥΣΟΥ,

Σε λιγότερο από 2 μήνες περίπου καλούμαστε να επιλέξουμε και να αναδείξουμε τις Τοπικές, Δημοτικές και Περιφερειακές Αρχές για τα επόμενα 4 δύσκολα και κρίσιμα χρόνια !!

Ως άνθρωποι οφείλουμε να συμμετέχουμε ενεργά.!!

Οφείλουμε να συνδιαμορφώσουμε τις εξελίξεις, να καθορίσουμε το μέλλον μας όχι από την ασφάλεια του σπιτιού μας, αλλά μπαίνοντας γερά στη μάχη με τα προβλήματα της περιοχής μας.!!

Στο πλαίσιο αυτό δηλώνω δυναμικά “παρών” θέτοντας τον εαυτό μου ως άνθρωπος και ενεργός πολίτης, στη διάθεση των δημοτών της Δημοτικής Κοινότητας του ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ.

Έχοντας την εμπειρία μίας δεκαετίας στα αυτοδιοικητικά του ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ και του καλλικρατικου δήμου ΔΙΟΝΥΣΟΥ, σαν εργαζόμενος, διατηρώντας στο έπακρο τις αρχές και τις αξίες που πορεύτηκα από την πρώτη στιγμή, θα βάλω τα δυνατά μου για να γίνει η πόλη μας φιλική προς τους κατοίκους της.!!!

Οφείλουμε να αφήσουμε στην άκρη όσα μας χωρίζουν και να ενωθούμε υπεράσπιζόμενοι τις ανάγκες των πολιτών.!!!

Όσοι και όσες νομίζουν ότι η διοίκηση μιας πόλης είναι ατομική τους υπόθεση για να ικανοποιήσουν τις προσωπικές τους φιλοδοξίες, λυπάμαι αλλά σύντομα θα απογοητευτούν.!!!

Ας αφουγκραστούμε την κοινωνία.!!

Ας ακούσουμε τις απόψεις των δημοτών μας και ας κάνουμε την καθημερινότητα τους χωρίς προβλήματα.!!!

Όπως πάντα θα είμαι κοντά σας σε οτι χρειάζεται χωρίς “ΘΑ” και ανεκπλήρωτες υποσχέσεις.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΜΠΑΝΙΚΑΣ

 

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ