Ο Δημήτρης Βάτσος με το ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΟ

Καλωσορίζουμε τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΒΑΤΣΟ, στην παράταξη μας.
Ο Δημήτρης είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στην ΔΚ Κρυονερίου.
“Γεννήθηκε στο Μόναχο και κατοικεί απο το 2002 στο Κρυονέρι.Είναι Πτυχιούχος Βιολόγος του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης με μεταπτυχιακή εξιδίκευση στη Θαλάσσια Βιολογία στο Πανεπιστήμιο Κρήτης. Εργάζεται σε θέση ευθύνης στην Περιφέρεια Αττικής.
Είναι Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Ιχθυολόγων Δημοσίου,Μέλος του ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Γεωτεχνικών Δημόσιων Υπαλλήλων και Μέλος του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου.
Απο το 2017 είναι Πρόεδρος στο Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων Λυκείου Κρυονερίου, ενω την διετία 2014-2016 υπήρξε και μέλος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου.
Αγαπημένη του ασχολία απο τα φοιτητικά του χρόνια αποτελεί το ερασιτεχνικό θέατρο έχοντας συμμετάσχει σε θεατρικές παραστάσεις και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις με πολλούς Συλλόγους και φορείς του Δήμου Διονύσου.
Είναι επίσης Εθελοντής αιμοδότης, βραβεβεύμενος πρόσφατα μαζί με τους υπόλοιπους εθελοντές για την προσφορά τους απο το Δήμο Διονύσου.

Διεκδικεί ένα Δήμο που ΜΑΖΙ με τους κατοίκους του προχωρά Μπροστά, Δημιουργεί, Αναπτύσσεται, Νοιάζεται και Επιτελεί χωρίς περιστροφές το ρόλο που του ανήκει.”

ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΟ

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ