Ο… έφηβος Διονυσιώτης Παντελής Παραμάνης ροκάρει (βίντεο)

Έπαιξε και τραγούδησε σε εορταστική εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Νέας Ιωνίας, την Κυριακή 3/3. Δείτε σε βίντεο τρεις εκπληκτικές εκτελέσεις. 

Νωρίτερα είχε γράψει στο λογαριασμό του στο Facebook

Σαν παιδί της Ν. Ιωνίας αποδέχθηκα με χαρά πρόσκληση του Δήμου Ν. Ιωνίας να συμμετάσχω σε εορταστική εκδήλωση όπου με άλλους καλούς 🎼 Μουσικούς και ερμηνευτές “γυρνώντας τον χρόνο στις δεκαετίες 60-70 ” θα ερμηνεύσουμε αγαπημένες❤️ και αξέχαστες επιτυχίες “Ελληνικής και ξένης μουσικής. Αύριο Κυριακή και ώρα 8,30 μ.μ. στον διαμορφωμένο χώρο του πρώην εργοστασίου της ΑΝΑΤΟΛΙΑ (Καλογρέζα, Εμμ. Παππά 6 και Φιλελλήνων).
Θα ακουστούν 😍τραγούδια των Beatles, Rolling Stones, Animals, Sam Sam and the Pharaoch, Cream, Bob Dylan, Bee Gees, John Lennon, Scorpions, Kansas, Deep Purple, James Brown, Kings, Little Tony, Patty Pravo, Charms, Olympians ,Zordanelli, Poll, Πασχάλη, Giokarini…………. και πολλών άλλων.
Είσοδος ελεύθερη, όσοι νοιώθετε 😍ΝΕΟΙ και νοσταλγοί 🎸💘του “Blues and Rock and roll”💃🕺 προσέλθετε

Και μετά την εκδήλωση…

Ήταν μιά όμορφη βραδιά 60s που διοργάνωσε ο Δήμος Ν.Ιωνίας και πήρα μέρος με ιδιαίτερη χαρά. Δήμος (πρός μίμηση) που αξιοποιεί τα “παιδιά του”. Εκδήλωση πετυχημένη, χωρίς κόστος, με εθελοντές μουσικούς και τραγουδιστές.
Ευχαριστώ τον Αντ/ρχο Πολιτισμού Ν. Ιωνίας και παιδικό φίλο, Ξένο Κυριακόπουλο για την τιμή που μου έκανε με την πρόσκλησή του.
Ευχαριστώ τον φίλο Γρηγόρη για τα βίντεο με Purple Haze and Sunshine of your love

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ