Στον Ολυμπιακό η 14χρονη πασαδόρος του Α.Ο. Άνοιξης Volley Θεοδώρα Φουμάκη !

Διαβάστε την ανακοίνωση του συλλόγου της Άνοιξης, που κάνει λόγο για ένα εξαιρετικό ταλέντο που θα φθάσει ψηλά στο μέλλον.

ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ Α.Ο.ΑΝΟΙΞΗΣ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗ VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ.

Η μέχρι πέρυσι βασική πασαδόρος του Α.Ο.ΑΝΟΙΞΗΣ Θεοδώρα Φουμάκη μας εξέπληξε για άλλη μία φορά ευχάριστα, μαθαίνοντας ότι επιλέχθηκε ως 2η πασαδόρος της γυναικείας ομάδας του ΟΣΦΠ για τον αγώνα της VOLLEYLEAGUE στη Νάξο απέναντι στον Πανναξιακό.
Σε ηλικία μόλις 14 ετών πετυχαίνει δύσκολους στόχους και μας κάνει περήφανους.Το καλοκαίρι η μεταγραφή της στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, βασική πασαδόρος των ομάδων κορασίδων-παγκορασίδων του, το χειμώνα η επιλογή της στην εθνική παγκορασίδων και η συμμετοχή της σε προπονήσεις της γυναικείας ομάδας και τώρα η επιλογή της από τον προπονητή Κο Κοβάτσεβετς στην αποστολή του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ για αγώνα πρωταθλήματος της VOLLEYLEAGUE. Είναι σίγουρο ότι το ταλέντο και ο χαρακτήρας της θα την οδηγήσουν ψηλά στο μέλλον.
Οι υπεύθυνοι και ο προπονητής του Α.Ο.ΑΝΟΙΞΗΣ κος Φραντζικινάκης αισθάνονται περήφανοι και τυχεροί που αθλήτριες και χαρακτήρες όπως η Θεοδώρα πέρασαν, βοηθήθηκαν και εξελίχθηκαν στον Α.Ο.ΑΝΟΙΞΗΣ.
Τέτοιες επιτυχίες ατομικές ή ομαδικές του τμήματος, μας πεισμώνουν και εκθέτουν όλους αυτούς που μας βάζουν τρικλοποδιές.

Α.Ο.ΑΝΟΙΞΗΣ ΤΜΗΜΑ VOLLEY

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ