Ο Γιάννης Φωτάκης με τη ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΦΩΤΑΚΗ
Ο Γιάννης Φωτάκης έχει γεννηθεί στο Ρέθυμνο. Κατοικεί στον Διόνυσο από το 1991. Είναι παντρεμένος με τη Χρυσούλα Ζαφειρίου και έχει δύο παιδιά τον Γιώργο, Πολιτικό Μηχανικό και την Ελένη, φοιτήτρια Νομικής.
Είναι Πολιτικός Μηχανικός και έχει ασχοληθεί με ιδιωτικά και Δημόσια Έργα.
Έχει διατελέσει:Νομάρχης, Διευθύνων Σύμβουλος στη Δημόσια Επιχείρηση Ανέγερσης Νοσοκομειακών Μονάδων, Αντιπρόεδρος του Οργανισμού Ανάπτυξης Δυτ. Κρήτης- ΟΑΔΥΚ,Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Οργανισμού Ρυθμιστικού Σχεδίου Αθήνας, Μέλος της Διϋπουργικής Επιτροπής θεσμοθέτησης των Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων –ΚΑΠ, Ειδικός Σύμβουλος στα Υπουργεία Εσωτερικών, Μεταφορών και Αθλητισμού, Εκλεγμένο μέλος στα Κεντρικά Όργανα του Τεχνικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος (ΤΕΕ). Με τις παραπάνω ιδιότητες έχει ασχοληθεί με τα ζητήματα Αυτοδιοίκησης, Χωροταξικού και Αναπτυξιακού Σχεδιασμού, Αθλητικού Σχεδιασμού, Επιβατικών Μεταφορών.Σήμερα είναι Δημοτικός Σύμβουλος.
Ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την Παράταξη ‘’ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΟ’’, επιθυμεί να αγωνιστεί για έναν Δήμομε όραμα και σχέδιο, με αποκεντρωτική λογική, με διαφάνεια και με λογοδοσία, στοιχεία που λείπουν από τη σημερινή Δημοτική Λειτουργία.

ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΟ

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ