Ο Κώστας Μπομπής υποψήφιος με τη “Δύναμη Ευθύνης για το Διόνυσο”

Δείτε τι γράφει στο προφίλ του στο Facebook ο Πρόεδρος του Εξωραϊστικού – Πολιτιστικού Συλλόγου Διονύσου. 

“Αγαπητέ φίλοι και φίλες,

Επίτρεψε μου να σου γνωρίσω την νέα μας δημοτική παράταξη Δύναμη Ευθύνης για τον Διόνυσο, που προέκυψε από την σύμπραξη τριών υπαρχουσών παρατάξεων και η οποία θα έχει επικεφαλής, στις επόμενες Δημοτικές Εκλογές, τον πρώην Δήμαρχο Διονύσου κ. Γιάννη Καλαφατέλη.

Στην ανωτέρω παράταξη θα είμαι και εγώ υποψήφιος Κοινοτικός Σύμβουλος στην Δημοτική Ενότητα Διονύσου, στην οποία κατοικώ με την οικογένεια μου τα τελευταία είκοσι χρόνια και στην οποία ως Πρόεδρος του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Διονύσου, αλλά κυρίως ως ενεργός πολίτης, έχω προσφέρει αρκετά όλα αυτά τα χρόνια και δεσμεύομαι να προσφέρω ακόμη περισσότερα.

Επιγραμματικά θα αναφέρω την συμβολή μου, με σειρά ενεργειών, στην προστασία του περιβάλλοντος και στην διατήρηση της Δημοτικής Ενότητας Διονύσου ως περιοχής ΜΟΝΟ κατοικίας, στην διευθέτηση τών μεγάλων διαχρονικών θεμάτων, όπως είναι η οριοθέτηση και προστασία τών Κοινοχρήστων Χώρων, η ανάδειξη του ΒΩΜΟΥ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ, αλλά και η προώθηση και επίλυση σοβαρών κοινωνικών προβλημάτων τής περιοχής μας, όπως είναι τα ΔΙΟΔΙΑ, η ΑΣΦΑΛΗΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗ κτλ.

Στο επόμενο διάστημα θα προσπαθήσω να σε κρατήσω ενήμερο, με την κοινοποίηση των διαφόρων Δελτίων Τύπου, ποy θα εκδίδει η νέα μας παράταξη, τόσο για τις Αρχές και τις Αξίες της, όσο και για σοβαρά θέματα τής περιοχής μας.

Αρχίζω με την κοινοποίηση του Δελτίου Τύπου ανακοίνωσης τής νέας μας παράταξης και την Διακήρυξη Αρχών, Αξιών και Δεσμεύσεων της.

Με εκτίμηση,

Κώστας Μπομπής
Υποψήφιος Κοινοτικός Συμβουλος”

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ