Ο πλαστικός χειρουργός & ναυτοπρόσκοπος Φίλιος-Αλέξανδρος Λυσιώτης στους “Ανοιχτούς Ορίζοντες”

Τον καλωσόρισε ο Διονύσης Ζαμάνης. 

“Διονύσης Ζαμάνης:

Καλωσορίζω στην ομάδα μας «Ανοιχτοί Ορίζοντες» τον Φίλιο – Αλέξανδρο Λυσιώτη.

Ο Φίλιος – Αλέξανδρος Λυσιώτης μεγάλωσε στο Διόνυσο, όπου διαμένει απο το 1988. Πήγε σχολείο στο Τοσίτσειο στη Δροσιά, απ΄όπου και αποφοίτησε με αριστείο προόδου.

Το 2001 εισήχθη στην Ιατρική Σχολή. Αφού ολοκλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις, μετοίκησε το 2008 στο Βερολίνο. Ειδικεύτηκε ως Πλαστικός Χειρουργός στο πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Lübeck Γερμανίας, σε ένα από τα παγκοσμίως μεγαλύτερα κέντρα τραύματος, με εξειδικευμένη μονάδα εντατικής θεραπείας εγκαυμάτων καθώς και ειδικό κέντρο αισθητικής και επανορθωτικής χειρουργικής. Το 2016 επέστρεψε στην Ελλάδα και έκτοτε εργάζεται ως Πλαστικός Χειρουργός στο ΚΑΤ, εφαρμόζοντας σύγχρονα θεραπευτικά πρωτόκολλα.

Από το 1994 είναι μέλος του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων, υπηρετώντας το σε ποικίλες θέσεις. Το 2016 ανέλαβε την Αρχηγεία των Ναυτοπροσκόπων Διονύσου, συμβάλλοντας στην ανάπτυξή τους και καθιέρωσή τους στην τοπική κοινωνία.

Είναι εκπαιδευμένος στη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού και ομάδων. Είναι εκπαιδευμένος Ιατρός – διασώστης με ειδίκευση στη διαχείριση κρίσεων από τη Γερμανική Πυροσβεστική. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια αντιμετώπισης φυσικών καταστροφών και δασοπυρόσβεσης.

Είναι γεμάτος ενέργεια και θετική διάθεση και είναι πάντα έτοιμος να εργαστεί και να προσφέρει στους συνανθρώπους του. — στην τοποθεσία Διόνυσος Αττικής.”

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ