Ο Στέλιος Χατζάρας υποψήφιος τοπικός σύμβουλος Αγίου Στεφάνου

Με την “Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Αγίου Στεφάνου”.

Αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα ως τοπικός σύμβουλος Αγ. Στεφάνου με τον συνδυασμό ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΟ με υποψήφιο Δήμαρχο το Νίκο Κλήμη. Το ψηφοδέλτιο του τοπικού συμβουλίου είναι η “Ανεξάρτητη Δ.Κ. Αγίου Στεφάνου” και υπάρχουν πρόσωπα από ΜΑΖΙ για τον Διόνυσο, από Ανοιχτούς ορίζοντες του Δ. Ζαμάνη, αλλά και κάποιοι ανεξάρτητοι.
Ο λόγος που με ώθησε είναι ο εξής:
Όταν άρχισα να ασχολούμαι με τον σύλλογο γονέων & κηδεμόνων του 2ου νηπιαγωγείου, διαπίστωσα πως πρέπει να συμμετέχεις ενεργά ώστε να προσπαθείς να βρεις λύσεις στα προβλήματα της κοινωνίας σου. Εκ του μακρόθεν δεν γίνεται τίποτα. Γι’ αυτόν τον λόγο και παρέμεινα επί 4 χρόνια. Αφήνοντας τους άλλους να αποφασίζουν για σένα, απλά μεταθέτεις τις ευθύνες και μπορείς να διαμαρτύρεσαι ότι ‘τίποτα δεν δουλεύει’ και όλοι είναι ‘άχρηστοι, ανάξιοι και άσχετοι’…
Η πίεση της οικογένειάς μου, φίλων & γνωστών να συνεχίσω να ασχολούμαι και στον σύλλογο γονέων & κηδεμόνων του 1ου δημοτικού σχολείου όπου φοιτούν πλέον τα παιδιά μου δικαιώνουν την θέση μου. Γι’ αυτό και μέσα από την τοπική αυτοδιοίκηση θέλω να προσπαθήσω να βρω λύσεις στα προβλήματα που δυσκολεύουν την καθημερινότητά μας.
Φέτος, ο νόμος Κλεισθένη προβλέπει συγκεκριμένες αρμοδιότητες στα τοπικά συμβούλια, σε αντίθεση με ότι ίσχυε μέχρι τώρα δηλαδή, το δημοτικό συμβούλιο έδινε κάποιες, ή και καθόλου, αρμοδιότητες με αποτέλεσμα τα τοπικά συμβούλια να είναι σε πολλές περιπτώσεις ‘διακοσμητικά στοιχεία’.
Φέτος, και από αυτές τις εκλογές, έχουμε τη δυνατότητα να επιλέξουμε ανθρώπους με όρεξη και θέληση για τη βελτίωση του τόπου μας, της μικρής κοινωνίας που ζούμε και κινούμαστε.
Πιστεύω πως είμαι ένας απ’ αυτούς. Ξέρω τις δυνάμεις μου και υπόσχομαι πως θα προσπαθήσω για το καλύτερο για τον τόπο που ζω και που θα μεγαλώσουν τα παιδιά μας. Για να μπορώ να τους απαντήσω μεθαύριο, όταν θα με ρωτήσουν ‘και τι έκανες εσύ μπαμπά; πως εγώ, τουλάχιστον, προσπάθησα και προσπαθώ για το καλύτερο.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ