Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ στηρίζει την ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ στην Άνοιξη και τις ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΕΛΑΙΩΝΑ ΘΗΒΩΝ

Αντιπροσωπεία μελών του Συλλόγου Γυναικών Αγίου Στεφάνου, παρέδωσε στα τέλη Μαρτίου στην ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, στο σπίτι της Άνοιξης, μια μεγάλη ποσότητα ρουχισμού και υπόδησης καθώς και αρκετή ποσότητα ελαιολάδου, τα οποία είναι απαραίτητα για τη διαβίωση των παιδιών που φιλοξενούνται στο σπίτι.

Παράλληλα, πριν από λίγες ημέρες μέλη του Συλλόγου επισκέφθηκαν τις Γυναικείες Φυλακές Ελαιώνα Θηβών, στο πλαίσιο προγράμματος στήριξης που ολοκληρώθηκε, και παρέδωααν είδη που συγκεντρώθηκαν για τις κρατούμενες και τα παιδιά τους. Ο σύλλογος αναφέρει ότι η στήριξη θα συνεχιστεί, στο πλαίσιο του κοινωνικού του έργου προς τα ιδρύματα που χρειάζονται βοήθεια, ενώ πάντα θα εφοδιάζει τις έγκλειστες Γυναίκες του Ελαιώνα και τα μικρά παιδάκια τους με ό,τι ζητηθεί από την Κοινωνική Λειτουργό και είναι απολύτως απαραίτητο, προκειμένου να γίνουν λίγο καλύτερες οι δύσκολες συνθήκες διαβίωσης τους. 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί όλους εκείνους που προσέφεραν τα απαιτούμενα είδη για τις δύο δράσεις. Επίσης. ευχαριστεί τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Αγίου.Στεφάνου Μιχάλη Κασαπάκη που για 3η συνεχή χρονιά προσέφερε στο σύλλογο το φορτηγό που μετέφερε στις Φυλακές του Ελαιώνα Θηβών τα είδη φροντίδας.

Ένα ευχαριστώ και από εμάς στο Σύλλογο Γυναικών Αγίου Στεφάνου για τη διαχρονική προσφορά τους.

ΠΠ

 

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ