ΠΑΛΙΚΑΡΙ ο τερματοφύλακας της ΔΟΞΑΣ Άνοιξης Γιάννης Κοκμοτός, πέρασαν τα χειρότερα μετά το σοβαρό τραυματισμό του σε ποδοσφαιρικό αγώνα !

Σε πορεία σταδιακής βελτίωσης είναι η υγεία του νεαρού ποδοσφαιριστή της ΔΟΞΑΣ Άνοιξης Γιάννη Κοκμοτού, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στο πλαίσιο ποδοσφαιρικού αγώνα με τη ΝΙΚΗ Δροσιάς την Κυριακή 24 Μαρτίου.

Ο πατέρας του νεαρού αθλητή και πρώην αντιδήμαρχος του Δήμου Διονύσου Βασίλης Κοκμοτός, επικοινώνησε με το edionysos.gr και μετέφερε τα πόλύ ευχάριστα νέα. Επίσης, ανάρτησε το πιο κάτω ευχαριστήριο στο λογαριασμό του στο Facebook.

“ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΨΥΧΑ …

Σας ευχαριστώ απ’ την καρδιά μου που ευχηθήκατε και προσευχηθήκατε για την υγεία του Γιάννη μας.
Η συμπαράστασή σας και το άμεσο ενδιαφέρον που δείξατε στην οικογένεια μου και ειδικά στον Γιάννη, μας οπλίζει με θετική ενέργεια και μας βοηθά να ξεπεράσουμε τη δύσκολη στιγμή.
Τόσο εγώ όσο και η οικογένειά μου ευχαριστούμε τον γιατρό του αγώνα κο Αργυρή Παλαμαρτζή που επιλήφθηκε στο περιστατικό άμεσα και αποτελεσματικά, με την παροχή πρώτων βοηθειών.
Οι εξετάσεις του πρώτου 24ώρου είναι καλές και χωρίς ανησυχητικά ευρήματα. Παρομοίως καλή είναι και η γενικότερη κλινική εικόνα.
Στο προ ολίγου επισκεπτήριο ανοίξαμε με τον Γιάννη δικά μας θέματα συζήτησης , που είχαμε αφήσει σε εκκρεμότητα.

Βασίλης Κοκμοτός”.

Δείτε ΕΔΩ το αρχικό δημοσίευμα για τον τραυματισμό του τερματοφύλακα της ΔΟΞΑΣ Άνοιξης.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ