Σοφία Ζαχαράκη: Καφές γνωριμίας με αθλήτριες και παράγοντες του ΑΣ Άνοιξης – Διονύσου Χάντμπολ

ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΣΑΔ ΧΑΝΤΜΠΟΛ
Η Υπουργός Σοφία Ζαχαράκη, απολαμβάνει τον καφέ της παρέα με τις αθλήτριες της γυναικείας ομάδας χάντμπολ του ΑΣ Άνοιξης Διονύσου.
Η αγάπη της Υπουργού Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, κας Σοφίας Ζαχαράκη για το χάντμπολ και την γυναικεία ομάδα του ΑΣ Άνοιξης Διονύσου είναι γνωστή και αυτή αποτυπώθηκε για ακόμα μία φορά σήμερα το πρωί, σε ένα φιλόξενο χώρο στο Διόνυσο.
Ο απολαυστικός καφές, με πρωτοβουλία της κας Σοφίας Ζαχαράκη, αποτέλεσε μια ευχάριστη αφορμή για την ίδια και τις αθλήτριες του ΑΣΑΔ να αφιερώσουν αμφότερες λίγο χρόνο από τις υποχρεώσεις τους και να συζητήσουν, με φόντο την κοινή αγάπη τους για το χάντμπολ, τις σπουδές και τα όνειρα των κοριτσιών.
Η Υπουργός επεδίωξε να εξελιχθεί η συνάντηση σε μία πρώτης τάξης ευκαιρία να κατατεθούν απόψεις από τα κορίτσια σχετικά με τις κοινωνικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν σήμερα στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του υπουργείου, να προκύψουν ιδέες για την πρόοδο του αθλήματος και να γίνουν ανταλλαγές απόψεων για την ανάπτυξη του γυναικείου αθλητισμού γενικότερα.
Η κ. Ζαχαράκη δήλωσε: «Είναι πάντα χαρά μου να συναντώ την αγαπημένη μου γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΑΣΑΔ. Η καλύτερη παρέα για σήμερα σε μία ουσιαστική συζήτηση για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, τον συνδυασμό με τις σπουδές και την δουλειά και τις μοναδικές χαρές που προσφέρει το αγαπημένο μας άθλημα το χάντμπολ.»
Στην αθλητική συντροφιά παρευρίσκονταν επίσης ο πρόεδρος του ΑΣΑΔ κ. Μάριος Λουκάτος, ο προπονητής της γυναικείας ομάδας, κ. Κώστας Κότσιρας , η Έφορος του τμήματος κα Βίκυ Κάουλα, η Φροντιστής κα Λίνα Καστελλάνου και η υπεύθυνη των κοινωνικών εκδηλώσεων του συλλόγου κα Κατερίνα Ρούπα.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ