Σοκ και θρήνος στο Γυμνάσιο Άνοιξης: Απεβίωσε ξαφνικά η Διευθύντρια Α.Μπελέρη – Μαθητής στο Νοσοκομείο μετά από καβγά!

ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ, ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ

Μεγάλη θλίψη επικρατεί τις τελευταίες ώρες σε μαθητές και γονείς του Γυμνασίου Άνοιξης -και όχι μόνο- καθώς την Πέμπτη 21/3 έγινε γνωστό ότι έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, σε μικρή ηλικία, η δραστήρια και αγαπητή Διευθύντρια του Σχολείου, Αθηνά Μπελέρη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες η Διευθύντρια είχε υποβληθεί πρόσφατα σε προγραμματισμένη εγχείρηση και ανάρρωνε στο σπίτι της ενώ τίποτα δεν προμήνυε την τραγική κατάληξη. Το edionysos.gr απευθύνει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στα παιδιά και τους οικείους της αποθανούσης καθώς και στην σχολική κοινότητα που έχασε ένα πολύτιμο μέλος και ενεργό συμπαραστάτη.

Δυστυχώς, σαν να μην έφθανε αυτό, η σημερινή ημέρα συνοδεύτηκε και από άλλο ένα δυσάρεστο περιστατικό που συνέβη στο Γυμνάσιο Άνοιξης. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, μαθητής του σχολείου μετά από διαπληκτισμό με συμμαθητή του, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, έπεσε και χτύπησε, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Παίδων. Εκεί τελικά διαπιστώθηκε, μετά τον απαραίτητο ιατρικό έλεγχο, ότι το παιδί είναι καλά στην υγεία του και ήδη βρίσκεται στο σπίτι του.

Όπως είναι φυσικό επικρατεί πολύ μεγάλη αναστάτωση σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς του Γυμνασίου Άνοιξης, οι οποίοι προσπαθούν να συνέλθουν από τα απανωτά σοκ.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ