Συνάντηση της Δημάρχου Διονύσου Κ.Μαϊχόσογλου με τον Πρόεδρο της ΚΤΥΠ Τ.Κατσίπο

ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΣΤΕΓΗ

Την Εταιρεία Κτιριακές Υποδομές ΑΕ (ΚτΥπ ΑΕ) επισκέφτηκε σήμερα το μεσημέρι της Τρίτης 19/3 η Δήμαρχος Διονύσου Κατερίνα Μαϊχόσογλου. Συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Εταιρείας, κ. Τιμολέων Κατσίπο αλλά και τους συνεργάτες του, παρουσία του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων, Υποδομών και Χωροταξίας Αλέξανδρου Κουκά και της Αντιδημάρχου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς, Βόνης Βιθυνού.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν καίρια ζητήματα που αφορούν την Παιδεία, επί παραδείγματι των κτιριακών προβλημάτων αλλά και του σοβαρού θέματος της συστέγασης σχολείων. Τέθηκαν, επίσης, τα χρηματοδοτικά περιθώρια και οι προϋποθέσεις για την προώθηση μελετών και ανέγερσης νέων σχολικών κτιρίων, με στόχο την κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών.
Ο κ. Τ. Κατσίπος τόνισε ότι η Εταιρεία θα συμβάλλει τα μέγιστα προς την κατεύθυνση της επίλυσης κρίσιμων αναγκών σχολικής στέγης στο Δήμο Διονύσου. Παράλληλα, διαβεβαίωσε τους παριστάμενους ότι τα δύο υπό κατασκευή σχολεία (στις περιοχές του Διονύσου και του Κρυονερίου) θα παραδοθούν έως το τέλος του 2024.
«Είμαστε πεπεισμένοι ότι η σχέση και η συνεργασία των δύο πλευρών θα είναι άριστη και αγαστή προς όφελος των παιδιών μας», ανέφερε η κα. Κ. Μαϊχόσογλου και συνέχισε: «Οι μαθητές και οι μαθήτριες, η νεολαία του τόπου μας, αποτελούν για τη νέα δημοτική αρχή την απόλυτη προτεραιότητα. Αποτελούν το μεγαλύτερο πλούτο του τόπου μας, γι’ αυτό και πρέπει να τους παρέχει όλα τα μέσα καθώς και ένα ασφαλές περιβάλλον.»

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ