Στην τελική ευθεία οι εργασίες για την ολοκλήρωση του σημαντικού αντιπλημμυρικού έργου στο Βρυσάκι, παρουσία του Γ.Πατούλη και του Γ.Καλαφατέλη

Ένα σημαντικό έργο πνοής και χρόνιο αίτημα δεκαετιών για το Δήμο Διονύσου και τη Δημοτική Κοινότητα Αγίου Στεφάνου, το αντιπλημμυρικό έργο κατασκευής ομβρίων υδάτων για τη διευθέτηση του ρέματος «Βρυσάκι», που εκτελείται από την Περιφέρεια Αττικής, βρίσκεται σήμερα στην τελική του ευθεία και αναμένεται να ολοκληρωθεί σύμφωνα με το ισχύον χρονοδιάγραμμα τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης υποδέχθηκε το πρωί της Δευτέρας 29 Μαρτίου τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη στο σημείο των έργων, παρουσία των Αντιπεριφερειαρχών Θανάση Αυγερινού και Νίκου Πέππα, της Εντεταλμένης Συμβούλου Τεχνικών Έργων Ευρώπης Κοσμίδη και στελεχών της Περιφέρειας.

Ο κ.Καλαφατέλης απηύθυνε ευχαριστίες προς τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, καθώς και όλα τα στελέχη της Περιφέρειας που συμβάλλουν προς την κατεύθυνση ταχείας ολοκλήρωσης του έργου, δηλώνοντας τα εξής:

«Θέλω να απευθύνω τις θερμές ευχαριστίες μου προς τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη για το έμπρακτο και διαρκές ενδιαφέρον του αναφορικά με όλα τα ζητήματα που απασχολούν το Δήμο μας, συμπεριλαμβανομένου και του αντιπλημμυρικού έργου στο Βρυσάκι στη Δημοτική Κοινότητα Αγίου Στεφάνου. Το συγκεκριμένο έργο μειώνει σε μεγάλο βαθμό τις δυσμενείς επιπτώσεις από τις πλημμύρες, στις περιουσίες των συμπολιτών μας, διασφαλίζοντας πάνω απ’όλα την προστασία ανθρώπινων ζωών. Όλοι είδαμε τι συνέβη πρόσφατα με τη «Μήδεια» στο Δήμο μας, κάτι που μας υποχρεώνει να είμαστε συνεχώς σε εγρήγορση απέναντι στα ακραία καιρικά φαινόμενα και όσο το δυνατό καλύτερα προετοιμασμένοι. Σε συνεργασία και με την Περιφέρεια δημιουργούμε μία αποτελεσματική ασπίδα προστασίας με αντιπλημμυρικά έργα υποδομής, που μειώνουν τις δυσμενείς συνέπειες των φυσικών καταστροφών. Να ευχαριστήσω ακόμη τους Αντιπεριφερειάρχες Θ.Αυγερινό και Ν.Πέππα, την Εντεταλμένη Σύμβουλο Τεχνικών Έργων Ε.Κοσμίδη και όλα τα στελέχη της Περιφέρειας που συνεργάζονται εύρυθμα με τα στελέχη και τις υπηρεσίες του Δήμου Διονύσου, με κοινή στόχευση την παραγωγή έργου προς όφελος των πολιτών».

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ