Στον αέρα του διαδικτύου το νέο edionysos.gr: Αλλάζουμε εμφάνιση, κρατάμε την αξιοπιστία μας ! 

 

Του Πέτρου Πετρόπουλου

 

Από σήμερα το edionysos.gr αλλάζει εμφάνιση, μορφή και δομή, φιλοδοξώντας να γίνει ένα σύγχρονο ηλεκτρονικό μέσο ενημέρωσης, το οποίο θα εστιάζει στα γεγονότα και τις εξελίξεις του κοινού «σπιτιού μας», του Δήμου Διονύσου.

Παράλληλα, όμως, το edionysos δεν θα μένει… ασυγκίνητο με ό,τι συμβαίνει γύρω του. Θα παρακολουθεί στενά την επικαιρότητα και θα σας ενημερώνει επιλεκτικά για σημαντικές ειδήσεις,  οπουδήποτε κι αν συμβαίνουν. Θα σας μεταφέρει, επίσης,  χρηστικές πληροφορίες.

Σήμερα ξεκινάμε, σταδιακά, μια προσπάθεια αναβάθμισης του περιεχομένου μας, με νέες κατηγορίες και στήλες οι οποίες θα αναπτυχθούν μέσα στο επόμενο διάστημα, αλλά και χρήσιμες εφαρμογές που θα ενισχύσουν τη διαδραστικότητα του site.

Πέρα από τις κατηγορίες των τοπικών και άλλων  ειδήσεων (μεταξύ άλλων: απόψεις, συνεντεύξεις, εκδηλώσεις, sports, ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, edionysos tv, ed magazine) έχουμε δημιουργήσει μία πλατφόρμα για τη ΔΩΡΕΑΝ δημοσίευση τοπικών αγγελιών (μπορείτε να αρχίσετε να μας στέλνετε την αγγελία σας από σήμερα κιόλας !) και μία άλλη  που θα  φιλοξενεί τα νέα της αγοράς, δηλαδή τη δραστηριότητα των επαγγελματιών και των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή μας. Επίσης, με τον «Οδηγό Πόλης» φιλοδοξούμε σταδιακά να δημιουργήσουμε ένα κατάλογο με τέσσερις βασικές υποκατηγορίες (Έξοδος, Shopping, Υπηρεσίες, Υγεία).

Ακόμη, όπως θα δείτε, έχουμε δημιουργήσει και την ξεχωριστή κατηγορία «Εκλογές» (με την υποκατηγορία Εκλογές 2019), όπου θα δημοσιεύονται νέα δημοτικών/περιφερειακών παρατάξεων ή, συνδυασμών πολιτικών κομμάτων και υποψηφίων (κυρίως για τις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές 2019, συμπεριλαμβανομένων όμως των Ευρωεκλογών και των Βουλευτικών εκλογών οποτεδήποτε αυτές γίνουν).

Από σήμερα εγκαινιάζουμε και (ανεπίσημες) τοπικές δημοσκοπήσεις/έρευνες, με ερωτήματα για θέματα που πιστεύουμε ότι απασχολούν την κοινωνία. Θα βρείτε την εφαρμογή «Δημοσκοπήσεις» στη δεξιά στήλη του site.

Στη δεξιά στήλη, επίσης, πολύ σύντομα θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε μια φιλική στη χρήση «Ατζέντα Εκδηλώσεων», για να μπορείτε να βλέπετε εύκολα και γρήγορα τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις στην περιοχή μας.

Aπό το edionysos.gr θα μπορείτε να βλέπετε καθημερινά τα πρωτοσέλιδα των πολιτικών, οικονομικών και αθλητικών εφημερίδων, σε μεγάλη ευανάγνωστη μορφή,  αλλά και να βρίσκετε χρήσιμα τηλέφωνα και συνδέσμους (στην κατηγορία «Χρήσιμες Πληροφορίες» του «Οδηγού Πόλης»).

Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι τα παλιά άρθρα του site θα παραμείνουν στη διεύθυνση edionysos.blogspot.gr (θα βρείτε σχετικό σύνδεσμο στη δεξιά στήλη του site).

Περιηγηθείτε λοιπόν στο νέο μας site (σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων που θα… παραβλέψετε αναπόφευκτες ελλείψεις και αδυναμίες λόγω του μεταβατικού σταδίου…)  και καλή σας ανάγνωση.

Και όπως λέει ο τίτλος του κύριου άρθρου μας «Αλλάζουμε εμφάνιση, κρατάμε την αξιοπιστία μας». Έτσι απλά !

Σας ευχαριστούμε και προχωράμε !

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ