Θρήνος στο Δήμο Διονύσου: Δύο νέοι εθελοντές πολιτικής προστασίας έφυγαν από τη ζωή μέσα σε λίγες μέρες

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΦΑΛΑΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΜΠΗΣ (ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ) ΛΑΓΚΑΔΙΝΟΣ - ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ “ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ”

 

📌 Η οικογένεια των εθελοντών μας σήμερα αποχαιρετά έναν φιλο, έναν συνάδελφο, έναν εθελοντή, που από τα πρώτα σχεδόν βήματα της ίδρυσης της ομάδας μας ήταν δίπλα σε αυτή.
📌 Ο Γιάννης Κεφάλας σε πολύ νεαρή ηλικία μαζί με λίγα ακόμα παιδιά από τον Άγιο Στέφανο πήραν από το χέρι την ομάδα μας και την βοήθησαν στο ξεκίνημα της, για να γίνει αυτό που είναι τώρα. Αν κάτι τον χαρακτήριζε ήταν η αφοσίωση, η επιμονή και το ιδιαίτερο χιούμορ του.
📌 Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για την οικογένεια του Γιάννη, θέλουμε να εκφράσουμε την οδύνη και τα συλλυπητήρια όλων μας, στους δικούς του ανθρώπους. Θα τον θυμόμαστε και θα τον σκεφτόμαστε πάντα, πρώτα σαν φίλο και μετά σαν έναν από τους παλαιότερους εθελοντές μας.
⚫️Καλό ταξίδι Γιάννη.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ “ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΑΣΟΠΥΡΟΣΒΕΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΡΟΔΟΠΟΛΗΣ”

Με βαθιά θλίψη ανακοινώνουμε τον θάνατο του εκλεκτού συναδέλφου και αγαπητού φίλου Λάμπη (Χαράλαμπου) Λαγκαδινού.
Ο Λάμπης δεν ήταν απλά ένας συνάδελφος, αλλά ένα ζωντανό κομμάτι της ομάδας μας. Για 6 χρόνια, υπηρέτησε ανιδιοτελώς ως εθελοντής δασοπυροσβέστης στο Κλιμάκιό μας. Ο επαγγελματισμός του ήταν αξιοθαύμαστος, ενώ η όλη παρουσία του ακτινοβολούσε θετική ενέργεια σε όλους.
Αυτό που πραγματικά ξεχώριζε στον Λάμπη ήταν το μεταδοτικό του χιούμορ και το αστείρευτο και πηγαίο γέλιο του. Ήταν η ψυχή της ομάδας μας, φωτίζοντας πάντα τη βάρδια με το χαρούμενο πρόσωπό του, δημιουργώντας μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα. Ο Λάμπης ήταν ένας πολύτιμος φίλος που άφησε ανεξίτηλο σημάδι σε όλους μας.
Η Eξόδιος Aκολουθία θα ψαλλεί το Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 11.00 στο Ιερό Ναό Προφήτου Ηλίου Ροδοπόλεως.
Λάμπη, θα μας λείψεις πολύ αλλά δεν θα ξεχαστείς ποτέ.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ