Τη συγγραφέα Κατιάνα Στρατηγίου καλωσορίζει ο Δ.Ζαμάνης

Θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τους “Ανοιχτούς ορίζοντες”.

Διονύσης Ζαμάνης

Καλωσορίζω στην ομάδα μας “Ανοιχτοί Ορίζοντες”, την Αθηνά Κούβελα (Κατιάνα Στρατηγίου).

Η Αθηνά Κούβελα (Κατιάνα Στρατηγίου), γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Η καταγωγή της είναι από την Μεσσηνιακή Μάνη (από την πλευρά του πατέρα της) και την Καλαμάτα (από την πλευρά της μητέρας της). Είναι παντρεμένη με τον τοπογράφο μηχανικό, Αντώνη Δασκαλαντωνάκη και έχουν μία κόρη, απόφοιτη πολιτικό μηχανικό του ΕΜΠ, με μεταπτυχιακές σπουδές στο Imperial College.

Η Αθηνά Κούβελα αποφοίτησε από το Αρσάκειο Ψυχικού και στη συνέχεια εργάσθηκε ως δικαστική επιμελήτρια για 15 χρόνια. Μετά την παραίτησή της, ασχολήθηκε επαγγελματικά με τις δημόσιες σχέσεις.

Η λογοτεχνία και γενικότερα οι τέχνες, αποτελούν ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής της. Έχει ήδη εκδώσει μία ποιητική συλλογή και μία νουβέλα και συνεχίζει να γράφει, όπως άλλωστε έκανε από τα μαθητικά της χρόνια.

Έχει ιδιαίτερη αγάπη για τον αθλητισμό και όλα όσα σχετίζονται με αυτόν, καθώς σε πολύ νεαρή ηλικία διετέλεσε αθλήτρια της κολύμβησης στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης. Στο κλασικό μπαλέτο υπήρξε, για αρκετά χρόνια, μαθήτρια της Σόνιας Μοριάνοβα, ενώ για μεγάλο χρονικό διάστημα παρακολούθησε μαθήματα θεάτρου και ζωγραφικής.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ