Τη Βάνα (Λιακέα) Γεωργίου καλωσόρισε ο Δ.Ζαμάνης

Θα είναι υποψήφια με τους “Ανοιχτούς Ορίζοντες”.

“Διονύσης Ζαμάνης

Καλωσορίζω στην ομάδα μας «Ανοιχτοί Ορίζοντες» τη Βάνα (Λιακέα) Γεωργίου.

Η Βάνα (Λιακέα) Γεωργίου, γεννήθηκε το 1970 στην Αθήνα. Είναι μόνιμος κάτοικος Αγίου Στεφάνου από το 2000. Είναι παντρεμένη με τον Παναγιώτη Λιακέα και έχει δύο κόρες, την Ιωάννα, φοιτήτρια Αρχιτεκτονικής και την Άννα, μαθήτρια Λυκείου.

Σπούδασε Γαλλική Φιλολογία και συνέχισε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στην Τουλούζη Γαλλίας και στο ΕΑΠ στη Γαλλική Λογοτεχνία και στη Διδακτική της Γαλλικής Γλώσσας. Συμμετείχε σε σεμινάρια επιμόρφωσης Διοίκησης υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά και Ιταλικά. Για 12 χρόνια εργάστηκε στο Κέντρο Εκπαίδευσης για την Πρόληψη της Χρήσης Εξαρτησιογόνων Ουσιών και την Προαγωγή της Υγείας (ΕΠΙΨΥ – ΟΚΑΝΑ).

Kατά το διάστημα 2006 – 2018 συμμετείχε σε Συλλόγους Γονέων και στην Ένωση Γονέων Δήμου Διονύσου. Για 4 χρόνια διετέλεσε Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Αγίου Στεφάνου. Από τον Ιούλιο του 2018 είναι μέλος στις Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

“Από κάθε θέση αγωνίζομαι με υπομονή και επιμονή, με στόχο την ανάδειξη προβλημάτων, την εξεύρεση λύσεων, την ουσιαστική παραγωγή έργου και καινοτόμων δράσεων. Επιθυμώ να έχω την ευκαιρία να συνδράμω στο κοινωνικό έργο και στις Δομές του Δήμου μας”.”

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ