Υπάρχουν αξιόλογοι υποψήφιοι να ψηφίσουμε, αρκεί να μη διαλέξουμε (πάλι) από το κάτω ράφι…

Του Πέτρου Πετρόπουλου

Όχι, εμείς δεν έχουμε την άποψη ότι όλοι οι υποψήφιοι που ζητούν την ψήφο μας στις εκλογές για το Δήμο Διονύσου ή την Περιφέρεια Αττικής είναι “ψώνια”, “καβαλημένοι” ή εν δυνάμει λαμόγια

Παρά την περιρρέουσα ατμόσφαιρα του “όλοι ίδιοι είναι” σας καλούμε να ρίξετε μια ματιά στα Βιογραφικά των υποψηφίων ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ, που μονότονα και κουραστικά δημοσιεύουμε εδώ και μεγάλο διάστημα στο edionysos.gr.

Αν μπείτε στον κόπο να τα διαβάσετε προσεκτικά ίσως και να εκπλαγείτε.

Αν ξεπεράσουμε λίγο το κοινότυπο “στην Ελλάδα ό,τι δηλώσεις είσαι” (που ισχύει φυσικά σε πάμπολλες περιπτώσεις) εμείς ανακαλύψαμε ανάμεσα στους υποψηφίους άτομα με εξαιρετικές δεξιότητες, πολυεπίπεδες γνώσεις και ταλέντα.

Ανακαλύψαμε υποψηφίους-“διαμάντια”, νέους αλλά και μεγαλύτερους, που αν ισχύουν έστω και τα μισά απ’όσα αναφέρουν στα Βιογραφικά τους, ο τόπος μας μόνο ωφέλεια θα έχει αν εκλεγούν.

Τις πιο πολλές φορές αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν μεγάλα “σόγια” για να αντλήσουν ψήφους ή είναι άγνωστοι στο ευρύ κοινό, όντας αφοσιωμένοι στην επιστήμη, την τέχνη ή το επάγγελμά τους.

Είναι οι υποψήφιοι που συνήθως δεν εκλέγονται…

Σ’αυτές τις εκλογές λοιπόν, αντί να γκρινιάζουμε “τσουβαλιάζοντας” όλους γενικώς τους υποψηφίους, χωρίς καμιά διάκριση, ας δώσουμε και σε μερικούς τέτοιους πραγματικά χαρισματικούς ανθρώπους την ευκαιρία να μας εκπροσωπήσουν.

Ας κάνουμε έστω μια δοκιμή.

Πολύ απλά, αυτή τη φορά ας μην… “ψωνίσουμε” τοπικούς και περιφερειακούς άρχοντες από το  κάτω ράφι… Τουλάχιστον όχι μόνο από το κάτω ράφι.

Στο χέρι μας είναι !

edionysos.gr  

 

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ