Ο Κώστας Κότσιρας αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του ΑΣ Άνοιξης Διονύσου Χάντμπολ

ΘΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 2023-24

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο ΑΣ Άνοιξης Διονύσου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Κώστα Κότσιρα, ο οποίος αναλαμβάνει προπονητής της γυναικείας ομάδας χάντμπολ του συλλόγου στην Α2 Εθνική κατηγορία.
Ο Κωστας Κοτσιρας, εκ των κορυφαίων αναπτυξιακών προπονητών χάντμπολ, αποτελεί «σημείο αναφορά» για την εργατικότητά του, τις γνώσεις του και την πολυετή συνεισφορά του στο άθλημα, έχοντας επιτύχει μεγάλες διακρίσεις τα τελευταία χρόνια και στο χώρο του γυναικείου χάντμπολ .
Η διοίκηση του συλλόγου σε συνεργασία με την τεχνική ηγεσία, σχεδιάζουν τις τελευταίες ημέρες το νέο πλάνο οργάνωσης και την φιλοσοφία της ομάδας, με βασικούς άξονες την ανάδειξη των παιδιών των ακαδημιών, την βιώσιμη λειτουργία του συλλόγου, την εξέλιξη των νέων αθλητριών και την επένδυση στις αθλήτριες με φιλοδοξίες και όνειρα.
Ο Α.Σ. Άνοιξης Διονύσου- ΑΣΑΔ Χάντμπολ – ASAD Handball Club απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα στην τοπική κοινωνία του Δήμου Διονύσου, στους επιχειρηματίες της πόλης, αλλά και σε όσα μέλη της οικογένειας του ΑΣΑΔ έχουν την διάθεση και την δυνατότητα να στηρίξουν, ηθικά, υλικά και οικονομικά την νέα αυτή προσπάθεια , με την παρουσία της γυναικείας ομάδας στην Α2 Εθνική κατηγορία, προκειμένου να αποτελέσει η ομάδα με την παρουσία της και τις αγωνιστικές της επιτυχίας, σημείο αναφοράς του Διονύσου και «πρεσβευτής» της βορειοανατολικής Αττικής σε Πανελλήνιο επίπεδο.
Το ΔΣ
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ