ΕΠΙΤΥΧΙΑ των RoboDIONics του ΕΠΑΛ Διονύσου: Κλήθηκαν από τον καθηγητή Δημήτρη Μούρτζη στο Πανεπιστήμιο Πατρών, για να παρουσιάσουν την εφεύρεσή τους !

Τo ΕΠΑΛ Διονύσου με τους RoboDIONics συμμετείχε στο 7ο Παναρσακειακό Μαθητικό Συνέδριο, όπου παρουσίασε την εργασία «ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΡΥΠΩΝ». Θυμίζουμε ότι η ομάδα του σχολείου είχε παρουσιάσει πριν από λίγο καιρό την ίδια εργασία στην Επιτροπή Οδικής Ασφάλειας της Βουλής των Ελλήνων.

Το 1ο ΕΠΑΛ Διονύσου συμμετείχε στο 7ο Παναρσακειακό Μαθητικό Συνέδριο με θέμα «Σύγχρονος άνθρωπος και ψηφιακή τεχνολογία: προκλήσεις και προβληματισμοί» παρουσιάζοντας την εργασία «ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΡΥΠΩΝ», που πραγματοποιήθηκε στα Αρσάκεια – Τοσίτσεια Σχολεία Εκάλης, την Τετάρτη 17 και την Πέμπτη 18 Απριλίου.

Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί ότι ο O Δημήτρης Μούρτζης, Αναπληρωτής Καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών (Τμήμα Μηχανολόγων & Αεροναυπηγών Μηχανικών) και Διευθυντής Εργαστηρίου Συστημάτων Παραγωγής & Αυτοματισμού Δυναμικής Μηχανών χαρακτήρισε την εργασία “εφεύρεση” και η ομάδα κλήθηκε να παρουσιάσει την εργασία στο Πανεπιστήμιο Πατρών.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα την οποία απαρτίζουν:

Οι καθηγητές: Χατζηανδρέου Ελένη (Υποδιευθύντρια του Σχολείου), Παύλος Κουτρουμπάς (υπεύθυνος Πληροφορικής και Αυτοματισμού στο project),  Βενιέρης Γεώργιος (υπεύθυνος μηχανολογίας στο Project).

Οι μαθητές: Σπανός Ιωάννης (από το τμήμα Β Μηχανολογίας), Σακκέτος Γεώργιος, Παπαδομανωλάκης Φιλήμων και Στεφανίδης Δημήτρης από το Τμήμα Β΄ Πληροφορικής

Δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ περισσότερα για τους RoboDIONics.

ΠΠ

 

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ