Επιτυχημένη η δράση αλληλεγγύης του “Εύπολις”

Μεγάλη υπήρξε η συμμετοχή των κατοίκων στην πρόσκληση της κίνησης “Εύπολις-Συνεργασία Δημοτών Διονύσου” για τη συγκέντρωση τροφίμων και αγαθών πρώτης ανάγκης, που θα δοθούν σε αναξιοπαθούντες συνανθρώπους μας και στο ίδρυμα της “Κιβωτού του Κόσμου”, με την ευκαιρία των Εορτών του Πάσχα.

Την Κυριακή 21/4/2019, Υποψήφιοι της παράταξης μας, φίλοι και Συνδημότες κάθε ηλικίας, επισκέφθηκαν το εκλογικό μας κέντρο στη Λ.Μαραθώνος 86 στην Άνοιξη, προσφέροντας ό,τι μπορούσε καθένας.

Με την ευκαιρία αυτής της πρωτοβουλίας, επικοινωνήσαμε και ανταλλάξαμε απόψεις μεταξύ μας, καθώς και με τον Υποψήφιο Δήμαρχο Κωστή Κουριδάκη, για το παρόν και το μέλλον του Δήμου Διονύσου. Η δράση αλληλεγγύης συνεχίζεται μέχρι και τη Μ.Τετάρτη, προκειμένου να καλυφθούν ακόμη μεγαλύτερες ποσότητες αγαθών.

Αποτελεί προτεραιότητά μας η έμπρακτη στήριξη όσων έχουν την ανάγκη μας. Ως ενεργοί πολίτες επιδιώκουμε τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των Συνδημοτών μας, ξεκινώντας από εκείνα που –για ορισμένους- συνιστούν τα στοιχειώδη.

Ευχαριστούμε τις επιχειρήσεις, ΕΣΠΕΡΙΑ στον Αγ. Στέφανο και ΤΡΟΥΦΑ στη Δροσιά για τα κεράσματα που μας προσέφεραν και γλύκαναν με την γευστική ποιότητα τους τους παρευρισκομένους.

Εύπολις-Συνεργασία Δημοτών

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ