Η Αγγελική Αθηνά (Λιλή) Νικολοπούλου με τη ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΘΗΝΑ (ΛΙΛΗ) ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ
Η Αγγελική Αθηνά (Λίλη) Νικολοπούλου κατοικεί στον Άγιο Στέφανο τα τελευταία 33 χρόνια. Είναι απόφοιτη της Οδοντιατρικής Σχολής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με εξειδίκευση στην Περιοδοντολογία και Προσθετική MS, PhD από το University of Bergen της Νορβηγίας. Είναι συνταξιούχος οδοντίατρος-περιοδοντολόγος.
Είναι μέλος της ΜΚΟ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΑΓΚΑΛΙΑΣ. Επί 15 χρόνια, συμμετέχει σε εκστρατείες, εφαρμόζοντας το νεωτεριστικό Προληπτικό Οδοντιατρικό της πρόγραμμα σε παιδιά ευπαθών ομάδων και μειονοτήτων στις πιο απομακρυσμένες και ακριτικές περιοχές της χώρας μας, όπως Πομακοχώρια στη Θράκη και νησιά του Ανατολικού και Νότιου Αιγαίου όπως Ψαρά, Άγιος Ευστράτιος, Χάλκη, Λειψοί, Γαύδος κλπ. Διατελεί Γενική Γραμματέας του Συλλόγου Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Μανσούρας, Σύλλογος Ελλήνων Αιγυπτιωτών.
Ήταν Υποψήφια Βουλευτής με το ΠΟΤΑΜΙ στις Εθνικές Εκλογές του 2015 για το Υπόλοιπο Αττικής.
Ασχολείται με την Αυτόνομη Καταδύση (Scuba Diving) και την υποβρύχια φωτογραφία.
Δεσμεύεται να ασχοληθεί εθελοντικά για τη Δημοτική Κοινότητα του Αγίου Στεφάνου και του Δήμου Διονύσου με ενημερωτικές εκδηλώσεις σχετικά με τη Μόλυνση του Περιβάλλοντος από τα σκουπίδια και την αναγκαιότητα της Μείωσης του όγκου τους, την αναδιάρθρωση της ανακύκλωσης και τη διαλογή στην πηγή δηλαδή σε κάθε νοικοκυριό και τη δημιουργία χώρων κομποστοποίησης.

ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΟ

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ