Ο Ιωάννης Μπενέτος με τη ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΜΠΕΝΕΤΟ
Ο Ιωάννης Μπενέτος, υποπτέραρχος ε.α., γεννήθηκε στον Οξύλιθο Ευβοίας, και ολοκλήρωσε τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση στη Χαλκίδα. Είναι απόφοιτος της Σχολής Ικάρων, και υπηρέτησε την Πολεμική Αεροπορία επί 35 χρόνια σαν χειριστής μαχητικών και εκπαιδευτικών σκαφών. Είναι απόφοιτος της σχολής πολέμου των ΗΠΑ στις Διεθνείς και Στρατηγικές Σπουδές, πολλών άλλων σχολών επιμόρφωσης, ενώ λόγω θέσεως και βαθμού υπηρέτησε για τρία και πλέον έτη στην υπηρεσία τυποποίησης του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες ως Πρόεδρος του Αεροπορικού Συμβουλίου Διοίκησης, έχοντας υπό τoν έλεγχό του τις αεροπορικές επιχειρησιακές ομάδες τυποποίησης της συμμαχίας και διετέλεσε Διευθυντής του Nατοϊκού Αεροπορικού Στρατηγείου της Λάρισας, όπου συμμετείχε ως πρόεδρος ή μέλος σε πολλές ομάδες εργασίας, εκπροσωπώντας την Ελλάδα ή τη συμμαχία σε διάφορες επιτροπές.
Υπηρετώντας στην πολεμική αεροπορία επί 35 χρόνια απέκτησε εμπειρίες σε θέματα διοίκησης και διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού σε όλα τα επίπεδα ιεραρχίας. Φέρει ιδιαίτερη εκπαίδευση στις επιλογικές διαδικασίες πρόσληψης προσωπικού.Από την επί έξι και πλέον έτη εργασία του σε πολυεθνικό περιβάλλον και ιδιαίτερα σε υψηλόβαθμες θέσεις και επιτροπές έχει αποκτήσει εμπειρίες σε θέματα διαπραγματεύσεων και συγκερασμού διαφορετικών απόψεων προς επίτευξη του επιδιωκόμενου σκοπού .
Ως ενεργός πολίτης συμμετείχε ενεργά στις δραστηριότητες του αθλητικού Συλλόγου ΟΙΟΝ Αγίου Στεφάνου.
Είναι έγγαμος και έχει δύο κόρες.
Επιθυμεί να συμβάλει ενεργά στους στόχους της δημοτικής κίνησης ¨Δύναμη Ευθύνης για το Διόνυσο ¨ που τον εκφράζουν και υπηρετούν το όραμά του για ένα άλλο Δήμο.
Στόχος του είναι να υπηρετήσει τους κατοίκους του Διονύσου χωρίς διακρίσεις. Γνωρίζει και βιώνει τα προβλήματα του δήμου μας και καταλαβαίνει το βάρος της ευθύνης της υποψηφιότητάς του.

ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΟ

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ