Η Δώρα Γιαννούλα με το ΕΥΠΟΛΙΣ

Παρουσιάζουμε την υποψήφια Δημοτικό Σύμβουλο στην Δ.Κ Κρυονερίου, Γιαννούλα Θεοδώρα (Δώρα).

Η Δώρα Γιαννούλα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Είναι πτυχιούχος Λογιστικής και εργάζεται στο Υπουργείο Οικονομικών από το 1996, όταν και πρωτοδιορίστηκε στην Εφορία του Αγίου Στεφάνου και είναι μητέρα δύο παιδιών. Τα τελευταία χρόνια είναι στην Υπηρεσία Ερευνών και Διασφάλισης Δημοσίων Εσόδων.

Με πάθος για τη διατήρηση της πολιτισμικής μας παράδοσης, από το 2000 ασχολείται με τον παραδοσιακό χορό λαμβάνοντας μέρος σε πολιτιστικές εκδηλώσεις και παραστάσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Υπήρξε μέλος της θεατρικής ομάδας και της χορευτικής ομάδας του Ησιόδου του Δήμου Άνοιξης, του Συλλόγου Γυναικών Αγίου Στεφάνου, του Συλλόγου Ποντίων Δροσιάς, του ΘΕΣΠΙ του Δήμου Διονύσου και του Συλλόγου Γυναικών Κρυονερίου.

Ως κάτοικος Κρυονερίου και δραστήρια περιπατητής και ποδηλάτισσα, έχει την τύχη να απολαμβάνει αλλά και να δεθεί προσωπικά με το δάσος και τη φύση που περιτριγυρίζουν την περιοχή. Η προστασία και η διατήρησή τους είναι για αυτήν προτεραιότητα και κίνητρο για σκληρή δουλειά την οποία ελπίζει να της δοθεί η δυνατότητα να προσφέρει μέσα από την συμμετοχή της στην εθελοντική ομάδα του ΣΠΠΕΚ.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ