Ο Γιώργος Χατζής με το ΕΥΠΟΛΙΣ

Παρουσιάζουμε τον υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο στην Δ.Κ Ροδόπολης, Γιώργο Χατζή.

Ο Γιώργος Χατζής μεγάλωσε στην Αθήνα και αποφοίτησε από την Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων το 1990 και την Ανωτάτη Διακλαδική Σχολή Πολέμου το 2004. Υπηρέτησε στις Ένοπλες Δυνάμεις ως Αξιωματικός του Στρατού Ξηράς μέχρι το 2013 όποτε και αποστρατεύτηκε με το βαθμό του Συνταγματάρχη. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη Διοίκηση επιχειρήσεων μιλάει αγγλικά, γερμανικά και είναι μέλος του International και του Greek Project Management Institute.

Ο Γιώργος πέρασε από όλες τις βαθμίδες διοίκησης των Ενόπλων Δυνάμεων τόσο σε διοικητικές όσο και επιτελικές θέσεις έχοντας πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας στη διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού. Το 2005 τοποθετήθηκε ως επιτελής στο Στρατηγείο του ΝΑΤΟ στο Stavanger της Νορβηγίας, ενώ από το 2010 υπηρέτησε ως επιτελής στη Γενική Διεύθυνση Αμυντικών Εξοπλισμών και Επενδύσεων του ΥΠΕΘΑ. Στο ίδιο διάστημα υπήρξε Εθνικός αντιπρόσωπος στη Ευρωπαϊκή Επιτροπή Άμυνας σε θέματα αντισταθμιστικών ωφελημάτων.Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως σύμβουλος επιχειρήσεων σε θέματα Digital Marketing.

Διακρίνεται για τις οργανωτικές του ικανότητες, τις γνώσεις του σε θέματα ασφάλειας και πληροφορικής και την διάθεσή του για προσφορά προς τους συμπολίτες του.

Δηλώνει περήφανος χαζομπαμπάς της Σοφίας και της Χρύσας, που απέκτησε με την Ελένη Κουβαρά, του αρέσει να πασαλείβει καμβάδες με χρώματα και απολαμβάνει την παρέα ανθρώπων έξυπνων, χαρούμενων και με χιούμορ.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ