Η Γεωργία Χρήστου με τη ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΑ ΧΡΗΣΤΟΥ
Η Γεωργία Χρήστου γεννήθηκε στη Πάτρα στις 6 Φλεβάρη 1961.
Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής Αθηνών-Τμήμα Δημοσίου Δικαίου και Πολιτικών Επιστημών.
Εργάστηκε 26 χρόνια στην Εθνική Τράπεζα από όπου και συνταξιοδοτήθηκε. Παρακολούθησε και συμμετείχε σε αρκετά σεμινάρια τραπεζικών εργασιών καθώς επίσης και πιστοποίησης ποιότητας κατά ISO.
Είναι παντρεμένη με το Γιώργο Ντέλη και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.
Τα τελευταία 25 χρόνια κατοικεί στο Δήμο Διονύσου –Δημοτική Ενότητα Σταμάτας.
Έχει ασχοληθεί με τα κοινά μέσα από τη συμμετοχή της στους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων στα οποία φοίτησαν τα παιδιά της
Επίσης ασχολήθηκε με τα κοινά του τόπου της, συμμετέχοντας στις δημοτικές εκλογές του 2014 ως υποψήφια στη δημοτική κίνηση «ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΝΥΣΟ» μέσω της οποίας και εκλέχθηκε ως τοπικός σύμβουλος στη Δημοτική Ενότητα Σταμάτας.
Δραστηριοποιείται στο χορευτικό Σύλλογο «Χορεύρεσις» μέσω του οποίου έρχεται σε επαφή με τη παράδοση (παραδοσιακοί χοροί).
Αισθανόμενη πολιτική ευθύνη έναντι των συμπολιτών της και έχοντας πίστη, ελπίδα και όραμα για τη δημιουργία ενός ανθρωποκεντρικού μοντέλου αυτοδιοίκησης αποφάσισε να συμμετάσχει στη συμπαράταξη «ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΝΥΣΟ».
Θεωρεί πως στόχος μας πρέπει να είναι η επαναδημιουργία οραμάτων για τη πόλη που ζούμε μέσα από τον σχεδιασμό μια σύγχρονης πόλης προσαρμοσμένης στις ανάγκες των πολιτών της και σεβόμενης το φυσικό περιβάλλον και τον ιστορικό χαρακτήρα του τόπου στον οποίο ανήκει.

ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΟ

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ