Καθαρή πρωτιά Καλαφατέλη στο Δήμο Διονύσου, όλα όμως κρίνονται την επόμενη Κυριακή 2 Ιουνίου…

Στον πρώτο γύρο των Δημοτικών Εκλογών για το Δήμο Διονύσου, νικητής ήταν ο υποψήφιος Δήμαρχος Διονύσου και επικεφαλής του συνδυασμού ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΟ Γιάννης Καλαφατέλης, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση, με μια καθαρή διαφορά 9,81 μονάδων από τον απερχόμενο Δήμαρχο Διονύσου και επικεφαλής του συνδυασμού ΔΙΟΝΥΣΟΣ, ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ Διονύση Ζαμάνη.Ο κος Καλαφατέλης εξασφάλισε ποσοστό 39,74 % και 16 έδρες, ενώ ο κος Ζαμάνης ποσοστό 29.93 % και 12 έδρες.

Την τρίτη θέση με ποσοστό 15 % και 6 έδρες κατέλαβε ο υποψήφιος Δήμαρχος Διονύσου και επικεφαλής του συνδυασμού ΕΥΠΟΛΙΣ, ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΟΤΩΝ Κωστής Κουριδάκης.

Ακολουθούν:

– στην τέταρτη θέση, με ποσοστό 6,10 % και 3 έδρες, ο υποψήφιος Δήμαρχος Διονύσου Χρήστος Τσεβάς και επικεφαλής του συνδυασμού Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ, ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ,
– στην πέμπτη θέση, με ποσοστό 4,93 % και 2 έδρες, ο υποψήφιος Δήμαρχος Διονύσου Τεύκρος Παντελόγλου και επικεφαλής του συνδυασμού ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΙΟΝΥΣΟΥ,
– στην έκτη θέση, με ποσοστό 4,30 % και 2 έδρες, ο υποψήφιος Δήμαρχος Διονύσου Νίκος Κλήμης και επικεφαλής του συνδυασμούυ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΟ.

Δείτε ΕΔΩ τα τελικά αποτελέσματα για το Δήμο Διονύσου καθώς και τα επί μέρους αποτελέσματα και για τις 7 Δημοτικές Ενότητες (Άγιο Στέφανο, Άνοιξη, Διόνυσο, Δροσιά, Κρυονέρι, Ροδόπολη, Σταμάτα).

Καλαφατέλης και Ζαμάνης θα λύσουν τις… διαφορές τους στο 2ο γύρο

Την Κυριακή 2 Ιουνίου ο Γιάννης Καλαφατέλης θα βρεθεί και πάλι αντιμέτωπος με το Διονύση Ζαμάνη. Υπενθυμίζουμε ότι στις Δημοτικές Εκλογές του 2014, ο τότε επικεφαλής της ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ,  αν και είχε προηγηθεί με 10 περίπου μονάδες στον πρώτο γύρο, τελικά δεν κατάφερε να κερδίσει το Διονύση Ζαμάνη, ο οποίος εξελέγη Δήμαρχος στον δεύτερο γύρο με την υποστήριξη, κυρίως, των ψηφοφόρων του τρίτου συνδυασμού ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΟ με επικεφαλής τον Παναγιώτη Μπιτάκο.

Αυτή τη φορά ρυθμιστές του αποτελέσματος θα είναι οι ψηφοφόροι 4 παρατάξεων (και οι επικεφαλής τους, ανάλογα με το ποια στάση θα τηρήσουν) και μένει τελικά να δούμε αν ο Γιάννης Καλαφατέλης θα καταφέρει να… αλλάξει τη μοίρα του, ξορκίζοντας τον “εφιάλτη του 2014” ή αν, αντίθετα, η ιστορία θα επαναλήφθεί ως… φάρσα, με το Διονύση Ζαμάνη να καταφέρνει  να ανατρέψει, για δεύτερη φορά, μία σημαντική διαφορά…

ΠΠ

 

 

 

 

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ