Να δημιουργηθεί Πυροσβεστικός Σταθμός στο Δήμο Διονύσου, ζήτησε η Δήμαρχος Κ.Μαϊχόσογλου

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟ Π.Σ. Κ.ΘΕΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟ

Συνάντηση εργασίας με τον Υποστράτηγο κ. Κ. Θεοφιλόπουλο

Η Δήμαρχος Διονύσου, κα. Κατερίνα Μαϊχόσογλου, υποδέχθηκε στο Δημαρχείο τον Διοικητή Ακαδημιών της Πυροσβεστικής, Yποστράτηγο ΠΣ, κ. Κωνσταντίνο Θεοφιλόπουλο.

Αντικείμενο της συζήτησης αποτέλεσε η ανάγκη δημιουργίας πυροσβεστικού σταθμού στην περιοχή μας εξαιτίας της αυξημένης επικινδυνότητας που παρατηρείται. Αναμφισβήτητα, είναι ένα καίριο ζήτημα, η υλοποίηση του οποίου θα αναβαθμίσει και θα ενισχύσει τις δομές.

Ο Υποστράτηγος ΠΣ, κ. Κ. Θεοφιλόπουλος, διευκρίνισε ότι γνωρίζει τις εθελοντικές ομάδες και μίλησε με άκρως θετικά σχόλια για το έργο που προσφέρουν. Συζητήθηκε, επίσης, ο τρόπος αντιμετώπισης ακραίων καιρικών συνθηκών, καθώς και το σχέδιο εκκένωσης σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.

«Οι δημότες πρέπει να είναι ενημερωμένοι και να εκπαιδεύονται κατάλληλα, ανάλογα με τη φύση των κινδύνων και το σχέδιο έκτακτης ανάγκης», ανέφερε η Δήμαρχος Διονύσου, η οποία αναφέρθηκε στη διοργάνωση ασκήσεων ετοιμότητας. Ιδιαίτερη μέριμνα, τέλος, υπάρχει για την προστασία ΑμεΑ και ευαίσθητων ομάδων πληθυσμού (π.χ. ηλικιωμένων, ατόμων που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας κ.λπ.)

Γραφείο Τύπου Δήμου Διονύσου

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ