ΝΤΡΟΠΗ: Σοβαρός τραυματισμός οδηγού λεωφορείου της γραμμής 509 λόγω ρίψης αυγών και κροτίδων από ανεγκέφαλους νεαρούς !

Τραυματίστηκαν ελαφρά και επιβάτες. Ο οδηγός του λεωφορείου έχασε τον έλεγχο του οχήματος και προσέκρουσε σε δένδρο, με συνέπεια τον σοβαρό τραυματισμό του ιδίου και τη μεταφορά του για νοσηλεία στον Ευαγγελισμό.

Επικίνδυνες συμπεριφορές ανηλίκων

Δυστυχώς και φέτος, ως κακόγουστο «πασχαλινό έθιμο», ομάδες ανεγκέφαλων νεαρών στις περιοχές του Κρυονερίου και του Αγ. Στεφάνου έριχναν αυγά και κροτίδες στα λεωφορεία της γραμμής 509. Αποτέλεσμα των ιδιαίτερα επικίνδυνων και παράνομων ενεργειών ήταν, χθες, οδηγός λεωφορείου να χάσει τον έλεγχο του οχήματος και να προσκρούσει σε δένδρο με συνέπεια τον σοβαρό τραυματισμό του ιδίου (νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός») και τον ελαφρύ τραυματισμό επιβατών. Ήδη έχουν κατατεθεί μηνύσεις και το αστυνομικό τμήμα του Αγίου Στεφάνου διενεργεί ανακρίσεις.

Λόγω του ατυχήματος, επίκειται μάλιστα απόφαση του συνδικάτου των εργαζομένων του ΟΑΣΑ για διακοπή των δρομολογίων της γραμμής 509 κατά την πασχαλινή περίοδο, που θα έχει ως αποτέλεσμα την ταλαιπωρία εκατοντάδων πολιτών του δήμου.

Είναι ντροπή να θεωρείται «έθιμο» το να πηγαίνει κάποιος άνθρωπος στη δουλειά του και να καταλήγει νοσηλευόμενος. Ο Δήμος Διονύσου καλεί τους γονείς των ανηλίκων να επιμεληθούν αυστηρά της συμπεριφοράς των παιδιών τους και να μην την ενθαρρύνουν καθώς και τους πολίτες να απομονώσουν και να καταγγείλουν τέτοιου είδους παράνομες ενέργειες που ενέχουν τεράστιο κίνδυνο για την ασφάλεια όλων.

ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ