Ο Δημήτρης Ζαρρής με το ΕΥΠΟΛΙΣ

Παρουσιάζουμε τον υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο στην Δ.Κ Αγ. Στεφάνου Δημήτρη Ζαρρή.

Ο Δημήτρης Ζαρρής είναι Πολιτικός Μηχανικός από τη Σχολή Πολιτικών Μηχανικών του ΕΜΠ με Μεταπτυχιακό τίτλο M.Sc. στην Υδρολογία για Περιβαλλοντική Διαχείριση από το Imperial College of Science and Technology του Πανεπιστημίου του Λονδίνου και διδάκτωρ Υδρολογίας από τη Σχολή Πολιτικών Μηχανικών του ΕΜΠ.

Είναι ακτιβιστής υπέρ της προστασίας των αστικών ρεμάτων χωρίς διευθετήσεις που αλλοιώνουν τη φυσική τους μορφολογία. Είναι Γενικός Γραμματέας της περιβαλλοντικής οργάνωσης “ΡΟΗ – Πολίτες υπέρ των Ρεμάτων” και τεχνικός σύμβουλος σε αρκετές τέτοιες περιπτώσεις αλλοίωσης των ρεμάτων κυρίως από την Περιφέρεια Αττικής. Με δικό του τεχνικό υπόμνημα καταψηφίστηκε η πρόταση διευθέτησης του ρ. Ποδονίφτη με σκυρόδεμα από τα Δημοτικά Συμβούλια των Δήμων Αθηναίων και Νέας Φιλαδέλφειας.

Μελετητής Δημόσιων Έργων με εικοσαετή εμπειρία στα Υδραυλικά Έργα και σε Μελέτες Διαχείρισης Υδατικών Πόρων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Συνεργάτης στα μεγαλύτερα ελληνικά γραφεία μελετών υδραυλικών έργων.
Ομιλητής σε πολλές ημερίδες και συνέδρια σχετικά με τη διαχείριση των αστικών ρεμάτων. Επίσης είναι μέλος της συνδικαλιστικής παράταξης ΕλΕΜ (Ελεύθεροι – Επαγγελματίες Μηχανικοί) του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ).
Τέλος, είναι Αντιπρόεδρος και μέλος αντίστοιχα στα Διοικητικά Συμβούλια των πολιτιστικών συλλόγων της ιδιαίτερης πατρίδας του (Ζεμενό Κορινθίας) και της συζύγου του (Δαφνές Ηρακλείου Κρήτης).

ΕΥΠΟΛΙΣ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΟΤΩΝ

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ