Συνάντηση της Κ.Μαϊχόσογλου με τον Αν. Υπουργό Εθνικής Οικονομίας & Οικονομικών Ν. Παπαθανάση

ΜΕ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ

Τον Αν. Υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών κ. Παπαθανάση επισκέφθηκε η κα. Μαϊχόσογλου

Συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, κ. Νίκο Παπαθανάση, είχε χθες το απόγευμα η Δήμαρχος Διονύσου, κα. Κατερίνα Μαϊχόσογλου. Κατά τη διάρκεια της ιδιαίτερης συνομιλίας, η οποία διεξήχθη σε κλίμα αγαστής συνεργασίας και αμοιβαίας εκτίμησης, τέθηκε η στρατηγική αξιοποίησης πόρων από προγράμματα Δημοσίων Επενδύσεων και εντοπίστηκαν ζητήματα κεφαλαιώδους σημασίας για το Δήμο Διονύσου.

Τέθηκαν, εν προκειμένω, τα καίρια θέματα της Πολιτικής Προστασίας, της ανάδειξης του φυσικού πλούτου και της βέλτιστης υπεράσπισης του περιβάλλοντος, της ανακούφισης του κυκλοφοριακού φόρτου, της προβολής του πολιτιστικού πλούτου και βεβαίως, της ανάπτυξη του αθλητισμού.

Παράλληλα, ο κ. Ν. Παπαθανάσης προέβη σε πλήρη ενημέρωση αναφορικά με την εξέλιξη νέων προγραμμάτων και χρηματοδοτήσεων, επισημαίνοντας ότι το Υπουργείο και προσωπικά ο ίδιος, στέκονται δίπλα στους κατοίκους του Δήμου, αρωγοί στους στόχους που έχουν τεθεί από τη Δημοτική Αρχή.

«Αναμφίβολα, η συνάντηση διεξήχθη σε εξαιρετικό κλίμα, γεγονός που δημιουργεί τις βάσεις για αμοιβαία σχέση και συνεργασία προς όφελος των πολιτών του Δήμου μας», ανέφερε η κα. Κ. Μαϊχόσογλου και διευκρίνισε: «Είμαι πεπεισμένη ότι μόλις αρχίζει ένας κύκλος κοινών δράσεων μεταξύ Δήμου και Κεντρικής Κυβέρνησης, έχοντας ως πρωταρχικό στόχο την καλύτερη αξιοποίηση των διαθέσιμων πόρων για έργα, τα οποία θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων.

Εργαζόμαστε μεθοδικά, προκειμένου να αναβαθμίσουμε τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους δημότες μας και εν τέλει, την ποιότητα ζωής τους».

Γραφείο Τύπου Δήμου Διονύσου

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ