ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ: “Λοιπόν, Καθαρές Κουβέντες κ.Καλαφατέλη Νο 2”

Άλλη μία ανακοίνωση για τα “Νερά του Κρυονερίου” από την παράταξη του Δ.Ζαμάνη.

ΛΟΙΠΟΝ, ΚΑΘΑΡΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ κ. ΚΑΛΑΦΑΤΕΛΗ Νο 2

Στο φυλλάδιό μας με τίτλο «ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ» ενημερώσαμε ότι ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ του κ. Καλαφατέλη εκταμιεύτηκαν σε ΜΕΤΡΗΤΑ από το Δημοτικό Ταμείο πολλές δεκάδες χιλιάδες ευρώ που στη συνέχεια ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ, χωρίς ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΤΟΙΧΕΙΟ να προκύπτει ποιός τα ενθυλάκωσε και τον καταγγείλαμε διότι ΣΙΩΠΑ ΕΝΟΧΑ αρνούμενος πεισματικά να δώσει οποιαδήποτε σχετική εξήγηση στο εκλογικό σώμα.

Η (μη) απάντηση από πλευράς κ. Καλαφατέλη ήταν «να πετάξει τη μπάλα στην εξέδρα» καταλήγοντας ως εξής: «Λοιπόν, καθαρές κουβέντες κ. Ζαμάνη. Είσαι ένας ψεύτης. Ένας αισχρός συκοφάντης. Ένας πολιτικός απατεώνας με εξαιρετικές επιδόσεις στην πολιτική αλητεία».
Παραθέτουμε σε αυτή την ανάρτηση τα δύο σχετικά εντάλματα πληρωμής, έκαστο ύψους 40 χιλιάδων ευρώ, όπου στη θέση «ο λαβών δικαιούχος» δεν υπάρχει καμία απολύτως υπογραφή.
Στο επάνω αριστερό σημείο των χρηματικών αυτών ενταλμάτων διαβάζουμε: ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ… ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ!
Δηλαδή, η Κοινότητα πληρώνει και η Κοινότητα… εισπράττει!
Κατά το κοινώς λεγόμενο: «Γιάννης κερνάει Γιάννης πίνει».
Στο κάτω αριστερό σημείο των πιό πάνω ενταλμάτων υπάρχει η σημείωση ότι τα πιό πάνω χρήματα εκταμιεύτηκαν από το ταμείο ΣΕ ΜΕΤΡΗΤΑ «με εντολή» προέδρου (δηλαδή του κ. Καλαφατέλη).

Από τα πιό πάνω προκύπτει ότι κάποιος άνθρωπος της Κοινότητας (ΠΟΙΟΣ ΑΡΑΓΕ;) παρέλαβε τα πιό πάνω μετρητά εις χείρας του και έκτοτε ΤΑ ΙΧΝΗ ΤΟΥΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ, χωρίς ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΤΟΙΧΕΙΟ να προκύπτει ποιός τα ενθυλάκωσε, γεγονός το οποίο ακριβώς επισημαίνουμε και στο φυλλάδιό μας.

Λοιπόν, καθαρές κουβέντες κ. Καλαφατέλη:

Η ΑΛΗΘΕΙΑ των λεγομένων μας αποδεικνύεται από αδιάσειστα στοιχεία και οφείλεις επιτέλους, έστω και την ύστατη στιγμή στη σημερινή σου προεκλογική ομιλία, να σταματήσεις να καλύπτεσαι πίσω από ύβρεις και να σπάσεις την ΕΝΟΧΗ ΣΙΩΠΗ σου, δίνοντας εξηγήσεις ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ στο εκλογικό σώμα για τη συγκεκριμένη οικονομική ατασθαλία η οποία (σε ό,τι αφορά το ένα ένταλμα πληρωμής τουλάχιστον) είναι διαπιστωμένη και από το Ελεγκτικό Συνέδριο.

Υ.Γ. Χρησιμοποιώντας το δικό σου λεξιλόγιο κ. Καλαφατέλη, ο καθείς μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του ποιός είναι ο «ψεύτης», ο «αισχρός συκοφάντης» και ο «πολιτικός απατεώνας με εξαιρετικές επιδόσεις στην πολιτική αλητεία».

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ