ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ: “Δε δίνουμε λευκή επιταγή σε κανέναν”

«Δε δίνουμε λευκή επιταγή σε κανέναν»

Το ΚΚΕ στέκεται με σταθερότητα και συνέπεια απέναντι σε κάθε εκφραστή της αντιλαϊκής πολιτικής. Όλο το προηγούμενο διάστημα δώσαμε έναν πολυεπίπεδο αγώνα μαζί με τους φίλους, τους οπαδούς, τους υποψήφιους της Λαϊκής Συσπείρωσης προκειμένου να αναδείξουμε την πραγματικά ρίζα των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν σήμερα οι εργαζόμενοι και τα λαϊκά στρώματα του Δήμου μας.

Βάλαμε στο στόχαστρο της πολιτικής μας, όσους υπερασπίστηκαν τον Καλλικράτη και σήμερα υπερασπίζονται τον Κλεισθένη, όσους πονικοποίησαν τους αγώνες των εργαζομένων, όσους αναλώθηκαν στην σκανδαλολογία, όσους ακολούθησαν κατά γράμμα τις εκάστοτε κυβερνητικές πολιτικές, όσους δέσμευσαν τα αποθεματικά του Δήμου και τα χάρισαν στις τράπεζες, αντί να τα διαθέσουν για να καλύψουν τις σύγχρονες ανάγκες των λαϊκών οικογενειών του Δήμου, όπως σχολεία, χώρους άθλησης και ψυχαγωγίας κ.λπ.

Δεν κάνουμε βήμα πίσω, οι εργαζόμενοι εκτιμούν το ΚΚΕ για την συνεπή στάση του, όσοι νομίζουν οτι θα ψαρέψουν ψήφους για τον δεύτερο γύρο από τα μέλη και τους φίλους του ΚΚΕ είναι γελασμένοι, ας ψάξουν αλλού. Όσα τηλέφωνα και να πάρουν, ό,τι και να τάξουν, εμείς ξανα λέμε οτι την ερχόμενη Κυριακή καλούμε τους εργαζόμενους να ρίξουν στην κάλπη «λευκό» ή «άκυρο»! Να αντισταθούν στις σειρήνες, να εκφράσουν την αντίθεσή τους στις αντιλαϊκές πολιτικές του κ. Ζαμάνη και του κ. Καλαφατέλη. Όποιος και να εκλεχτεί δεν πρόκειται να σταθεί δίπλα στους εργαζόμενους αντίθετα θα βρεθεί απέναντί τους, την επόμενη μέρα μόνο το ΚΚΕ και η Λαϊκή Συσπείρωση θα υπερασπιστούν τα συμφέροντα των εργατικών-λαϊκών στρωμάτων !

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ