Επιτυχημένο το Christmas Bazaar του Γυμνασίου – Λυκείου «ΩΘΗΣΗ, για την ενίσχυση των συλλόγων ΕΛΠΙΔΑ και ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019, στις εγκαταστάσεις των εκπαιδευτηρίων «ΩΘΗΣΗ» στη Σταμάτα, ένα πρωτοπόρο χριστουγεννιάτικο Bazaar, με έμφαση στις τέχνες, τη δημιουργία και την κοινωνική προσφορά.

Η ιδιαιτερότητά του ήταν ότι αρκετά από τα προϊόντα που προσφέρθηκαν αποτελούσαν δημιουργίες των ίδιων των μαθητών, όπως: Γούρια για τη νέα χρονιά, γιορτινά χειροτεχνήματα και στολίδια, χειροποίητες σοκολάτες, αρωματικά κεριά, βιολογικά σαπούνια, κοσμήματα, αξεσουάρ κ.α.

Οι μικροί επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να απασχοληθούν δημιουργικά στο Παιχνιδοχωριό με το Μαγικό Ταχυδρομείο του Άγιου Βασίλη και στο Εργαστήρι Κατασκευής Χριστουγεννιάτικης κάρτας, αλλά και να παρακολουθήσουν μια γιορτινή θεατρική παράσταση βασισμένη στο έργο «Γράμματα από τον Αϊ Βασίλη» του Τζ. Ρ. Ρ. Τόλκιν.

Μικροί αλλά και οι μεγάλοι επισκέπτες, έζησαν μια απίστευτη περιπέτεια στο Escape Room που έχουν δημιουργήσει οι ίδιοι οι μαθητές, και, παρέα με τη φιλοζωική ομάδα του σχολείου,  είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν σκυλάκια που αναζητούν μια οικογένεια και να τα υιοθετήσουν.

Όλοι οι επισκέπτες δοκίμασαν γλυκές και αλμυρές νοστιμιές στο Brunch House, φρέσκια μπύρα και street food, καθώς και επιλεγμένα κρασιά και γιορτινά cocktails.

Η εκδήλωση πλαισιώθηκε από τις χριστουγεννιάτικες μελωδίες μαθητικών χορωδιών και μουσικά live!

Σημειώνουμε ότι τα έσοδα διατέθηκαν για την ενίσχυση του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ, ενώ κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης υπήρξε η δυνατότητα για ενημέρωση και εγγραφή Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών από τον Σύλλογο ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο Διονύσου Γιάννη Καλαφατέλη οι αντιδήμαρχοι Νίκος Καρυστινός και Στέφανος Κριεμάδης. Έδωσαν το παρών επίσης η άμισθη σύμβουλος φιλοζωίας Μαρία Αντωνοπούλου-Προύντζου, η κ.Μαίρη Προύτσου, η κ. Ζιλή Κάζου κ.α.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ