Συγκινητική η ανταπόκριση των αιμοδοτών στην Έκτακτη Αιμοδοσία του Δήμου Διονύσου την Πέμπτη 17/12

Πέρα από κάθε προσδοκία ήταν η συμμετοχή των πολιτών στην Έκτακτη Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Διονύσου, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2020 στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Στεφάνου. Η μεγάλη οικογένεια των αιμοδοτών του Δήμου μας, με περίσσευμα ψυχής έδωσε για ακόμη μία φορά το «παρών» στην κοινή προσπάθεια ενίσχυσης του υγειονομικού μας συστήματος, με περίπου 50 μονάδες αίματος, που προορίζονται για ασθενείς, παιδιά, ενήλικες αλλά και ηλικιωμένους, που τις έχουν ανάγκη.

Η συμμετοχή των αιμοδοτών είναι πάντα σημαντική και αναγκαία αλλά αυτή την φορά ήταν κυριολεκτικά συγκινητική. Οι αιμοδότες προσήλθαν στα προγραμματισμένα ραντεβού με υποδειγματική τάξη και με την τήρηση όλων των μέτρων ασφαλείας λόγω του Covid-19.

Ο Δήμαρχος Διονύσου Γ.Καλαφατέλης προσήλθε στην Αιμοδοσία απευθύνοντας ένα μεγάλο Ευχαριστώ προς όλους τους εθελοντές αιμοδότες για τη σπουδαία προσφορά τους και μάλιστα κάτω από τις σημερινές ιδιαίτερες συνθήκες της πανδημίας, καθώς και την Υπεύθυνη της Αιμοδοσίας κ.Κ.Σαββοπούλου για την άψογη διαδικασία.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας τη νέα χρονιά, με την Τακτική Αιμοδοσία του Δήμου Διονύσου, που έχει προγραμματιστεί να γίνει το διήμερο 18 και 19 Ιανουαρίου 2021 και ειδικότερα τη Δευτέρα 18-1-2021 μεταξύ 15:00 μ.μ.-19:00 μ.μ. και την Τρίτη 19-1-2021 μεταξύ 09:00 π.μ.-21:00 μ.μ.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ